Trustpilot 8,2
Goedkoper kan niet!
Zoek hier het antwoord op je vraag:
Meest gestelde vragen:

Antwoorden

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Goeiemode.nl kan zulke interessante prijzen bieden omdat we bijna niet over eigen voorraad beschikken. Zodra de deal afloopt, plaatst Goeiemode.nl een bestelling bij de leverancier. Wanneer Goeiemode.nl de producten binnenkrijgt, sturen we de bestelde producten direct op. Goeiemode.nl hanteert een levertijd van circa 10 tot uiterlijk 15 werkdagen nadat de deal is afgelopen. Je ontvangt een e-mail wanneer de deal is afgelopen en jouw bestelling bij onze leverancier is geplaatst. In deze mail geven wij ook de verwachte leverdatum aan. 

 • Hoe kan ik een gekocht product retourneren?
  Na ontvangst van de bestelling heb je 14 kalenderdagen de tijd om je bestelling of een deel daarvan terug te sturen. Dit kun je doen door het bijgevoegde retourformulier volledig in te vullen en die samen met de gehele bestelling op te sturen. Let op: Zorg dat het product en de originele verpakking onbeschadigd zijn.
 • Kan ik een gekocht product ruilen?
  Ruilen is altijd een optie, maar geen garantie! Goeiemode haalt alle producten bij verschillende leveranciers vandaan en heeft hierdoor geen eigen voorraad. Wij doen altijd onze uiterste best om jouw product om te ruilen, maar kunnen dit dus helaas niet garanderen.

  Let op: i.v.m. hygiëne kunnen ondergoed en zwemkleding niet zondermeer geruild worden.
 • Wanneer wordt het geld van mijn geretourneerde bestelling teruggestort?
  • We zorgen ervoor dat het geld van een geretourneerde bestelling binnen 14 dagen weer op je rekening staat. We storten het bedrag altijd terug op de door jou gebruikte betaalmethode. 
€ 5
Meld je aan en ontvang direct €5,-