Trustpilot 8,2
Goedkoper kan niet!
Zoek hier het antwoord op je vraag:
Levering

Antwoorden

 • Kan ik mijn verzendadres wijzigen nadat mijn bestelling geplaatst is?

  Ja dat kan, zolang je bestelling nog niet is overgedragen aan de bezorgdienst. Je kunt het beste de wijziging doorgeven per e-mail, chat of telefoon aan onze Klantenservice. 

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Goeiemode.nl kan zulke interessante prijzen bieden omdat we bijna niet over eigen voorraad beschikken. Zodra de deal afloopt, plaatst Goeiemode.nl een bestelling bij de leverancier. Wanneer Goeiemode.nl de producten binnenkrijgt, sturen we de bestelde producten direct op. Goeiemode.nl hanteert een levertijd van circa 10 tot uiterlijk 15 werkdagen nadat de deal is afgelopen. Je ontvangt een e-mail wanneer de deal is afgelopen en jouw bestelling bij onze leverancier is geplaatst. In deze mail geven wij ook de verwachte leverdatum aan. 

 • Hoe kan ik een gekocht product retourneren?
  Na ontvangst van de bestelling heb je 14 kalenderdagen de tijd om je bestelling of een deel daarvan terug te sturen. Dit kun je doen door het bijgeleverde retourformulier volledig in te vullen en die samen met de gehele bestelling op te sturen. Let op: Zorg dat het product en de originele verpakking onbeschadigd zijn.
 • Kan ik mijn bestelling wijzigen?
  Als je eenmaal heb besteld, is het niet meer mogelik om je bestelling te wijzigen. Natuurlijk kunnen we wel je bestelling annuleren. Dan storten we direct het geld terug op de door jou gebruikte betaalmethode. Vervolgens kun je nogmaals een bestelling doen. 
 • Kan ik een bestelling annuleren?
  Ja dat kan, zolang de bestelling nog niet verzonden is. Neem contact op met de Klantenservice van Goeiemode.nl via e-mail, chat of telefoon. 
€ 5
Meld je aan en ontvang direct €5,-