Trustpilot 8,2
Goedkoper kan niet!
Zoek hier het antwoord op je vraag:
Retourneren en ruilen

Antwoorden

 • Hoe kan ik een gekocht product retourneren?
  Na ontvangst van de bestelling heb je 14 kalenderdagen de tijd om je bestelling of een deel daarvan terug te sturen. Dit kun je doen door het bijgevoegde retourformulier volledig in te vullen en die samen met de gehele bestelling op te sturen. Let op: Zorg dat het product en de originele verpakking onbeschadigd zijn.
 • Kan ik een gekocht product ruilen?
  Ruilen is altijd een optie, maar geen garantie! Goeiemode haalt alle producten bij verschillende leveranciers vandaan en heeft hierdoor geen eigen voorraad. Wij doen altijd onze uiterste best om jouw product om te ruilen, maar kunnen dit dus helaas niet garanderen.

  Let op: i.v.m. hygiëne kunnen ondergoed en zwemkleding niet zondermeer geruild worden.
 • Wat moet ik doen als de verpakking van mijn bestelling beschadigd is?
  Wanneer je aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken. Wanneer dan blijkt dat het product ook daadwerkelijk beschadigd is, kun je contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via klantenservice@goeiemode.nl of telefonisch op 071 - 8200333. Wij laten dan zo snel mogelijk weten of we het product vervangen of dat we het probleem op een andere manier oplossen. 


 • Wat moet ik doen als het product beschadigd is?

  Als je een beschadigd product hebt ontvangen, kun je de order retourneren naar Goeiemode. Geef duidelijk aan op het retourformulier dat het artikel beschadigd is.  Als een artikel fabrieksschade heeft dan zullen wij het artikel, indien mogelijk, repareren of vervangen. Je kunt voor alle zekerheid ook contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@goeiemode.nl of telefonisch op 071 - 8200333. Retourkosten worden bij een beschadigd product uiteraard niet in rekening gebracht. 

 • Wat zijn de voorwaarden met betrekking tot retourneren?
  • Een retour moet binnen 14 dagen na ontvangst terug worden gestuurd naar Goeiemode.
  • Stuur het product in de oorspronkelijk en onbeschadigde staat retour.
  • Graag het meegeleverde retourformulier duidelijk invullen, adressticker op de verpakking plakken en het pakket afgeven bij een PostNL punt. Vraag altijd om een bonnetje met de track en trace code!
  • Indien een volledige order wordt geretourneerd, vergoedt Goeiemode het aankoopbedrag incl. verzendkosten van de heenzending. Dit betekent dat de retourkosten voor de klant zijn. Retourkosten worden achteraf in rekening gebracht, en bedragen €5,95 wanneer u gebruik maakt van ons bijgeleverde adressticker.
  • Bij een foutieve levering of een levering met een fabricagefout door Goeiemode, zijn de retourkosten uiteraard wel voor rekening van Goeiemode. 
  • De klant is zelf verantwoordelijk voor ontvangst van de retourzending door Goeiemode. Wij raden aan het bonnetje met de track en trace code van PostNL goed te bewaren. Goeiemode zal het bedrag binnen 14 dagen in één keer naar de klant overmaken.
  • Let op: tenzij ongeopend, kunnen ondergoed en zwemkleding i.v.m. hygiëne niet zondermeer geretourneerd worden.


 • Wanneer wordt het geld van mijn geretourneerde bestelling teruggestort?
  • We zorgen ervoor dat het geld van een geretourneerde bestelling binnen 14 dagen weer op je rekening staat. We storten het bedrag altijd terug op de door jou gebruikte betaalmethode. 
 • Wat moet ik doen wanneer ik een verkeerd artikel heb ontvangen?
  Hebben wij je een ander artikel toegestuurd dan je had besteld, dan verzoeken we je even contact op te nemen met de Klantenservice van Goeiemode.nl via de telefoon, mail of de chat. Als wij je het verkeerde artikel hebben gestuurd, dan doen wij ons uiterste best om je alsnog het juiste artikel te sturen. Bij een foutief geleverd artikel, zijn de retourkosten uiteraard voor onze rekening. 
€ 5
Meld je aan en ontvang direct €5,-